Eindejaarsfolder 2019 – 2020


Inderdaad, het is terug die tijd van het jaar. Zalig feesten, genieten met vrienden en familie en natuurlijk een lekker mondje eten en drinken. Na een top 2019 vliegen wij ook dit jaar terug achter het fornuis voor U. Reserveer tijdig via mail: Info@traiteurvandermeulen.be.

Gelieve u telefoonnummer en adres te vermelden bij de bestelling, dit om een vlotte bediening te garanderen. Al onze gerechten worden met de beste zorg en verse lokale producten bereid! BIJPASSENDE WIJNEN ZIJN TE VERKRIJGEN BIJ AFHALING. Bestel tijdig!

Voor kerstavond en kerstdag voor 20 december. Voor oudejaarsavond en nieuwjaar voor 27 december. Alles wordt afgeleverd in ons eigen materiaal en hiervoor zal een waarborg worden aangerekend (max 75€)! Deze folder blijft het hele jaar geldig, uitgezonderd de seizoensgerechten. De bestellingen voor kerst- en oudejaarsavond zijn af te halen van 14u tot 18u.

De bestellingen voor kerst- en nieuwjaarsdag zijn af te halen van 9u30 tot 11u30 Het leeggoed kan teruggebracht worden op 26,27 en 28 december en 2,3 en 4 januari van 10u30 tot 12u en van 13u tot 17u We wensen iedereen alvast prettige feestdagen! Dank voor het vertrouwen in 2019! Hopend kunnen we jullie in 2020 opnieuw van dienst zijn!

DEZE FOLDER VERVANGT ALLE VOORAFGAANDE AFHAALFOLDERS. Team Traiteur Vandermeulen